MM20 inställt

Fotrally IK:s styrelse har beslutat att Maratonmarschen 2020 ställs in. Detta med hänsyn till situationen som vi i Sverige och världen befinner oss i gällande Covid-19.

Vi hoppas att vi ses sommaren 2021 istället.


Anmälan för MM20 har nu stängt

Intresseanmälan till Maratonmarschen 2020

Tävlingen startar på Fredag efter midsommar, alltså den 26 juni 2020, klockan 21.00, från okänd plats i Stockholm och det finns plats för 250 deltagare.  Avgiften är 850:- per deltagare och då ingår supporten.

Efter att du skickat din intresseanmälan får du ett bekräftelse mejl där bg/pg-nummer finns med. När inbetalningen registrerats blir din anmälan komplett och du läggs upp som deltagare inom någon vecka. Inbetalningen skall ske inom 14 dagar från det att du inkommit med din intresseanmälan annars tar vi bort anmälan och ger din plats till någon annan.

Du måste vara myndig för att få delta.

Tävlingsledningen kan besluta om en deltagares målgång om det bedöms vara nödvändigt för deltagarens och/eller tävlingens säkerhet, eller med annan hänvisning till tävlingens regler. Deras beslut kan inte överklagas och ska heller inte ifrågasättas.

Vi nu tagit bort möjligheten till återbetalning. Känner du dig osäker pga en gammal skada eller liknande  rekommenderar vi att du tittar närmare på en "Startklar" försäkring för ca 150:- vilket du kan läsa mer om här www.startklar.nu

Fram till den 1:a Maj går det att byta bort sin plats men Fotrally IK tar ut en avgift om 350:- för att hantera detta. Bytet meddelas oss med komplett info om den nya deltagaren.

Om du inte fått en bekräftelse10minuter efter du anmält dig så ska du skicka ett mail till anmalan@fotrally.se. Anledningen till att mail inte kommer fram är att vi får in för många anmälningar för snabbt, mailservern räknar då en anmälan som spam och slutar skicka ut bekräftelsen.

Antal platser kvar till 2021

0

Mästarens tips

  1. Förbered dig på tempoväxling.
  2. Om du inte har support, organisera din packning noga.
  3. Om du är löpare och inte gått långt tidigare: fötterna gör ont på nya ställen.
  4. Hitta din personliga mat-strategi.
  5. Hitta din personliga sko-strategi.

// Richard Andersson - vinnare 2017

Fler tips från mästarna >

Vill du hjälpa till?

Det är fantastiskt att uppleva en gryning på en öde landsväg i sommarfärger.
Varför inte hänga med nästa sommar som funktionär?

Läs mer om att bli funktionär

Fotrally IK

All rights reserved ©

Website made by

CJ & HJ

Följ oss i sociala medier

  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube